Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

BIM Osnovni modul - Zoom

07.10.2020


ZAPS v sodelovanju s strokovnjakom s področja BIM dr. Andrejem Tibautom ter predstavniki štirih programskih BIM orodij (Archicad, Allplan, Acad Bau, Revit) organizira izobraževanje o BIM.

Izobraževanje bo potekalo preko spletne platforme Zoom, v sredo 7. 10. 2020, od 11h do 14h.

program >>
prijave >>

Ob prijavi je potrebno plačati kotizacijo na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Kotizacija znaša za člane ZAPS 30€ (z DDV), za člane IZS 60€ (z DDV) ter za nečlane 100€ (z DDV). Prosimo, da pri plačilu za namen napišete, za koga je bila kotizacija plačana, za sklic pa: 00 XXXX (ZAPS identifikacijska številka prijavljenega člana). Potrdilo o plačilu pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.

Skrajni rok za morebitno odpoved (po e-pošti: izobrazevanje@zaps.si) je ponedeljek, 5. 10. 2020, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.

Člani ZAPS za udeležbo na Osnovnem modulu prejmejo 3 kreditne točke / Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika.