Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Razvrščanje objektov in projektna dokumentacija - Kranj, Zoom

17.09.2020


ZAPS organizira izobraževanje o razvrščanju objektov in izdelavi projektne dokumentacije, kjer bodo predstavljeni Uredba o razvrščanju objektov s pripadajočimi prilogami in tehnično smernico, Pravilnik o podrobnejši vsebini dokumentacije in obrazcih, povezanih z graditvijo objektov ter Pravila stroke ter uporaba Uredbe in Pravilnika pri izdelavi projektne dokumentacije.

Predavala bosta Slavko Gabrovšek, univ. dipl. inž. arh. ter Mima Suhadolc, univ. dipl. inž. arh.

Izobraževanje bo potekalo v Kranju (OOZ Kranj, C. Staneta Žagarja 37, 4000 Kranj), s hkratnim prenosom preko spletne platforme Zoom, v četrtek, 17. 9. 2020, od 9h do 14h.

Več o programu izveste tukaj >>.

Prijave >>
Dogodka se lahko udeležijo le zdrave osebe, ki v zadnjih 14. dneh niso imele nobenih znakov okužbe in niso bili v stiku z osebo, pri kateri je bila potrjena okužba s SARS-CoV-2. Osebne podatke posredovane s prijavo (naslov, telefonska številka, …) bomo po potrebi posredovali na Nacionalni inštitut za javno zdravje v Sloveniji (NIJZ) oz. jih bomo po enem mesecu uničili.

Člani ZAPS za udeležbo na izobraževanju prejmejo 3 kreditne točke / Sklop A - Zakonodaja in standardi.
Posebej vabljeni vsi člani, katerim manjkajo kreditne točke iz sklopa A za leto 2019, ki jih je potrebno zbrati do 30. 9. 2020.

Število prijav je omejeno! Spletno spremljanje izobraževanja je omejeno na 100 udeležencev, spremljanje izobraževanja v živo pa je omejeno na 30 udeležencev.

Ob prijavi je potrebno označiti, ali želite izobraževanje spremljati v živo ali preko spleta.
Prav tako je ob prijavi potrebno plačati kotizacijo, ki znaša za člane ZAPS 45,00€ (z DDV), za člane IZS in zaposlene pri gospodarskih subjektih, vpisanih v imenik 90,00€ (z DDV) ter za nečlane 150,00€ (z DDV). Kotizacijo nakažete na transakcijski račun ZAPS: SI56 6100 0001 8357 306. Prosimo, da pri plačilu za namen napišete za koga je bila kotizacija plačana, za sklic pa: 00 XXXX (ZAPS identifikacijska številka prijavljenega člana). Potrdilo o plačilu obvezno pošljite na e-naslov: izobrazevanje@zaps.si. Račun vam bomo izstavili po izvedenem izobraževanju.

Skrajni rok za morebitno odpoved je sreda, 16. 9. 2020, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije.

Po plačilu kotizacije, boste prejeli potrditev prijave. V obvestilu boste prejeli tudi povezavo do spletne učilnice ter navodila za dostop.