Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Festival Future Architecture

20.09.2017 do 30.09.2017


Muzej za arhitekturo in oblikovanje (MAO) med 20. in 30. septembrom 2017 predstavlja festival Future Architecture, s katerim bo zaključil dve leti delovanja istoimenske platforme.
Med desetdnevnim dogodkom bodo potekala predavanja, delavnice, filmske projekcije, razstave, pogovori in pop-up dogodki, kjer se bodo zbrali arhitekti, oblikovalci, umetniki in kustosi, ki vse od leta 2015 soustvarjajo evropski program Future Architecture.

Več>>

 Razstava Ljubljana, mesto trajnostnih poti

21.09.2017


Vljudno vabljeni na otvoritev  razstave študentskih projektov Ul, Fakultete za arhitekturo , ki bo v četrtek, 21. septembra 2017, ob 19.00, v desnem atriju Mestne hiše v Ljubljani.Landezine LIVE 2017

29.09.2017


Vabljeni na drugo edicijo dogodka Landezine LIVE, ki bo v Ljubljano zopet pripeljala mednarodno uveljavljene strokovnjake s področja krajinske arhitekture in arhitekture.
V seriji predavanj, ki se bodo zvrstila v petek 29.9.2017 v Stari mestni elektrarni – Elektro Ljubljana (Slomškova 18, LJ), bodo projekte in oblikovalske pristope predstavili nagrajenci mednarodne krajinskoarhitekturne nagrade LILA 2017.
Več o programu in prijavi si lahko preberete tukaj.

Vljudno vabljeni.Predstavitev slovenskega prevoda Nove urbane agende

02.10.2017


Ministrstvo za okolje in prostor organizira v sodelovanju z Društvom krajinskih arhitektov Slovenije in Društvom urbanistov in prostorskih planerjev Slovenije predstavitev slovenskega prevoda Nove urbane agende in razpravo o prihodnosti slovenskih mest.
Dogodek bo potekal na svetovni dan Habitata, 2. oktobra 2017, od 12:00 dalje, v Grand Hotelu Union v Ljubljani.

Vabilo in program dogodkaKonferenca zelene stene

05.10.2017


5.oktobra 2017 bo v Biotehniškem centru Naklo potekala zaključna konferenca mednarodnega projekta z naslovom "Vertical Plant Life / Vertikalne ozelenitve".
Program konference obsega predstavitev projekta in njegovih rezultatov na področju izobraževanja za vzdrževanje in izgradnjo zelenih sten, ključne govorce, predstavnike domačih in tujih podjetij ter praktično predstavitev notranje in zunanje zelene stene na Biotehniškem centru Naklo.
Konferenca bo potekala v angleškem jeziku in je brezplačna.

Vljudno vabljeni!

Program in prijava