Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

novice

 

MALI OGLASI

18.8.2020

Protim Ržišnik Perc d.o.o. (www.protim.si) je neodvisno svetovalno projektantsko podjetje arhitektov in inženirjev, ki naročnike vodi skozi vse faze projekta, od prvih zasnov do končne izvedbe optimizacije obratovanja objekta. V Protim-ov tim vabi prostorskega načrtovalca (m/ž) z izkušnjami na področju prostorskega načrtovanja (izdelava občinskih podrobnih prostorskih načrtov - OPPN-jev, izdelava strokovnih podlag za OPPN, izdelava prostorskih preveritev, …) ter na področju izdelave projektnih dokumentacij za pridobitev mnenj in gradbenega dovoljenja (DGD).
Pričakovana znanja, izkušnje in kompetence:
• univerzitetna izobrazba ustrezne smeri
• opravljen strokovni izpit za pooblaščenega prostorskega načrtovalca (PPN)
• vsaj 5 let delovnih izkušenj na področju prostorskega načrtovanja ter na področju izdelave projektne dokumentacije za pridobitev gradbenega dovoljenja
• računalniška znanja: znanje CAD programov, zaželeno tudi znanje Revit-a
• znanje angleškega jezika, zaželeno tudi nemškega jezika
• smisel za planiranje, organizacijo in timsko delo
• natančnost, doslednost
• vozniški izpit
Podjetje ponuja zanimive strokovne izzive, interdisciplinarno delo pri kompleksnih projektih v visoko strokovnem timu, znanju, izkušnjam in kompetencam primerno plačilo
Prijave z vašimi življenjepisi sprejemajo preko spletne strani na povezavi: https://www.rzisnik-perc.si/kariera.


11.8.2020

BOSON, trajnostno načrtovanje, d.o.o. razpisuje delovno mesto vodje projektov na področju prostorskega načrtovanja.
Izbrani kandidat bo zadolžen za samostojno vodenje in izvajanje projektov na področju prostorskega načrtovanja in za sodelovanje na projektih z drugih področij.
Podjetje ponuja delo z interdisciplinarnim timom, razgibano delo z možnostjo pridobivanja novih znanj in izkušenj, možnost uresničevanja lastnih kreativnih idej.
Delovno razmerje se sklepa za polni delovni čas za nedoločen čas s poskusno dobo; nastop dela predvidoma avgust – september 2020.
Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
- najmanj univerzitetno izobrazbo s področja krajinske arhitekture ali arhitekture,
- najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju prostorskega načrtovanja oz. urbanizma,
- pridobljena licenca ZAPS za vodenje izdelave prostorskih izvedbenih aktov,
- dobra usposobljenost za delo z računalnikom,
- aktivno znanje slovenskega jezika, aktivno znanje angleškega jezika,
- vozniški izpit B kategorije,
- sposobnost vodenja manjših skupin,
- samostojnost, prilagodljivost, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost.
Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo: izkušnje na področju priprave občinskih prostorskih načrtov oz. občinskih podrobnih prostorskih načrtov in izkušnje z vodenjem projektov.
Zainteresirani kandidati morajo posredovati prijavo z opisom izpolnjevanja pogojev in življenjepis (CV).do 30.08.2020 na e-naslov: zaposlitev@boson.si.
Ustrezni kandidati bodo povabljeni na osebni razgovor.