Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

natečaji

 

REKONSTRUKCIJA IN DOZIDAVA OBSTOJEČEGA OBJEKTA ALUO NA ERJAVČEVI ULICI V LJUBLJANI

Rok oddaje
05.08.2016

Naročnik
Univerza v Ljubljani

Sporočilo za javnost št. 2, 8.6.2016
Odgovori na vprašanja in dodatna pojasnila v zvezi z natečajem na povezavi: www.enarocanje.si/Obrazci/

Sporočilo za javnost št. 1, 18.5.2016
Dostop do natečajnega gradiva za REKONSTRUKCIJO IN DOZIDAVO OBSTOJEČEGA OBJEKTA ALUO NA ERJAVČEVI ULICI V LJUBLJANI je začasno onemogočen. V skladu z novimi pravili objav na Portalu javnih naročil šteje kot začetek javnega naročila dan objave na Evropskem portalu javnih naročil, za kar je predviden čas 1 - 5 delovnih dni od objave na državnem portalu. Ko bo razpis objavljen na Evropskem portalu javnih naročil bo naročnik natečaja - Univerza v Ljubljani ponovno aktiviral dostop do natečajnega gradiva, o čemer vas bomo takoj obvestili.

Javni, projektni, odprti, anonimni, enostopenjski natečaj za izbiro strokovno najprimernejše rešitve in izbiro izdelovalca projektne dokumentacije za: REKONSTRUKCIJO IN DOZIDAVO OBSTOJEČEGA OBJEKTA ALUO NA ERJAVČEVI ULICI V LJUBLJANI

Podatki o nagradnem skladu ter odškodninah:
• 1. nagrada 8.000 EUR
• 2. nagrada 5.500 EUR
• 3. nagrada 3.500 EUR
• tri priznanja po 2.000 EUR
• odškodnine po 300 EUR
Zneski so v bruto bruto.

Natečajniki, ki bodo natečajni projekt izdelali skladno z razpisanimi natečajnimi pogoji in natečajno nalogo in bodo po mnenju ocenjevalne komisije dosegli zahtevano stopnjo obdelave ter ne bodo prejeli nagrade ali priznanja, bodo prejeli odškodnino. V kolikor bo upravičenih do odškodnine več kot 15 natečajnih del, se bo višina posamezne odškodnine ustrezno znižala.

Natečajno gradivo:
Natečajno gradivo se prevzame preko povezave s Portala javnih naročil na spletni strani UL:
https://www.uni-lj.si/aktualno/javna_narocila_in_razpisi/2016051713462575/

Predmet natečaja je idejna zasnova prenove stavbe Erjavčeva 23, novega prizidka in pripadajoče zunanje ureditve. Anketno se v okviru natečaja pridobi tudi predloge za ureditev celotnega dvoriščnega prostora kareja med Erjavčevo, Prešernovo cesto, Levstikovo cesto in Vrtačo.

območje obdelave


  DokumentacijaOCENJEVALNA KOMISIJA

Predsednik:
doc.dr. Matej Blenkuš, univ.dipl.inž.arh.

Namestnik predsednika:

izr.prof. Boštjan Botas Kenda, univ.dipl. oblikovalec

Člani:
doc. Mojca Gregorski univ.dipl.inž.arh.
Irena Leban, univ.dipl.inž.arh.
Branka Arnautovič, univ.dipl.inž.arh. 

Namestnika članov:
Gregor Košorok, univ.dipl.inž.arh.
Petra Bauer, univ.dipl.inž.arh.

Poročevalec:
Ambrož Bartol, abs.arh.

Skrbnica natečaja:
mag. Špela Kryžanowski univ.dipl.inž.arh.