Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

"Conditioned Openness" - predavanje prof. Riewe

05.11.2019


Riegler Riewe Architekten / Nova garažna hiša P1, Letališče Hamburg / foto: Michael Penner

V okviru mednarodnega natečaja za Fakulteto za strojništvo ter Fakulteto za farmacijo, prihaja v Ljubljano, kot član mednarodne žirije, priznani arhitekt prof. Roger Riewe.

Prof. Roger Riewe je profesor in direktor Inštituta za arhitekturo Tehnične univerze v Gradcu. Kot gostujoči profesor je predaval v Amsterdamu, Pragi, Barceloni, Benetkah, Houstonu in Calgaryju. Je član več mednarodnih svetov in komitejev, kot npr. Scientific Committee Europan. Je avtor več strokovnih člankov in publikacij. Skupaj s prof. Florianom Rieglerjem imata arhitekturni biro Riegler Riewe Architekten, kjer projektirajo vse od infrastrukturnih objektov do zdravstvenih ustanov, poslovnih in kulturnih zgradb ter stanovanjskih naselij. Njihov biro stalno zaposluje 35 arhitektov in inženirjev iz 17ih držav. Prejeli so že več kot 50 mednarodnih nagrad, njihovi projekti pa so bili razstavljeni po vsem svetu.

Prijave na predavanje>>.

Kotizacije ni.

Člani ZAPS za udeležbo na predavanju prejmejo 1 kreditno točko / Sklop B - Teorija in referenčna praksa.