Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

NAŠA NASELJA, NAŠA VIZIJA

11.10.2013


Vabimo vas na javno okroglo mizo :  Naša naselja, naša vizija,
ki bo v  petek ,11. oktobra 2013, ob 18. uri, v Klubu KDK, v Kulturnem domu Krško, Trg Matije Gubca 3, 8270 Krško.
Dogodek ob Dnevu habitata organizirata Kulturni dom Krško in Savaprojekt d.d.,  Krško.

Na srečanju bodo strokovnjaki iz Savaprojekta predstavili na praktičnih primerih iz Posavske regije, kako umeščajo objekte v prostor, kako obravnavajo vsebino in kako načrtujejo zasnove naselij v katerih živimo. Predvsem pa bodo udeležencem pojasnili zakaj so ti posegi v prostor takšni kot so:
1. Arhitektura je mesto
2. Staro mestno jedro je mesto
3. Vizija mesta

Prisotne bo kot gost nagovoril poslanec Državnega zbora, član Odbora za infrastrukturo in prostor ter nekdanji minister za kmetijstvo in okolje RS Franc Bogovič.

Po uvodni predstavitvi bo potekal pogovor projektantov s prisotno publiko oziroma meščani (moderator Blatnik) na naslovno temo. Kontaktni osebi:
Monika Žokalj, tel.: 07/488 01 90, email: monika.zokalj@kd-krsko.si
Dušan Blatnik, tel.: 07/491 42 16, email: dusan.blatnik@savaprojekt.si