Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

BIM Osnovni modul - Koper

18.09.2019


ZAPS v sodelovanju s strokovnjakoma s področja BIM - dr. Tomom Cerovškom in dr. Andrejem Tibautom ter predstavniki štirih programskih BIM orodij (Archicad, Allplan, Acad Bau, Revit) organizira izobraževanja o BIM.

Izobraževanja so zamišljena v dveh sklopih - Osnovni modul, kjer se bodo udeleženci seznanili z osnovnimi pojmi, kaj BIM je in izvedeli osnovne značilnosti in razlike med programskimi orodji ter Napredni modul, kjer bodo svoje znanje o BIM lahko poglobili. Osnovni modul bo organiziran v septembru 2019, Napredni modul pa je predviden spomladi 2020.

Prvo izobraževanje iz sklopa Osnovni modul bo v Kopru potekalo v sredo 18.9.2019 (Obrtna zbornica Koper, Staničev trg1, 6000 Koper).

Več o programu izveste tukaj>>.

Prijave>>.

Kotizacija za člane ZAPS znaša 30,00€ (z DDV), za člane IZS in zaposlene pri gospodarskih subjektih, vpisanih v imenik 60,00€ (z DDV) ter za nečlane 100,00€ (z DDV).

Člani ZAPS za udeležbo na Osnovnem modulu prejmejo 3 kreditne točke / Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika.Prenos veščin: Ofis, Bevk Perović in Sadar + Vuga

18.09.2019 (Sre)


Center za kreativnost v sodelovanju z Zbornico za arhitekturo in prostor Slovenije, vas vljudno vabi na izobraževanje Prenos veščin: Ofis, Bevk Perović in Sadar + Vuga, ki bo dne 18.septembra ob 18h v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje, Rusjanov trg 7, Ljubljana.

Na dogodku se bomo srečali  s predstavniki iz kar treh arhitekturnih birojev, Rokom Omanom, Vasom Perovićem in Boštjanom Vugo. Z njimi bomo govorili o arhitekturi kot o ustvarjalni panogi, o organizaciji poslovanja, poslovnem razvoju arhitekturne blagovne znamke, trženju in pridobivanju dela in o realnosti vsega tega, kar pomeni vsakodnevno se ukvarjati z arhitekturo. O vsem tistem, kar zanemarimo, ko se pogovarjamo o arhitekturnem izražanju in arhitekturnem konceptu. Kateri pristopi in orodja združujejo podjetništvo s prakso arhitekture in oblikovanja? Katere veščine je treba imeti, da bi zagnali oblikovalsko prakso 21. stoletja? Predvsem pa, kako voditi ustvarjalen arhitekturni biro in hkrati preživeti?

več o dogodku.

Ob udeležbi bodo člani ZAPS prejeli 2 kreditni točki.