Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Piranski dnevi arhitekture 2019

23.11.2019


Letošnji Piranski dnevi arhitekture 2019 bodo potekali v soboto, 23. novembra 2019, tradicionalno v Gledališču Tartini v Piranu, pod častnim pokroviteljstvom ministra za kulturo RS, Zorana Pozniča. Naslov oz. tema letošnje konference je Prenova: iz starega v novo življenje.

Sedem vabljenih arhitekturnih birojev iz cele Evrope ter študenti arhitekture bodo na vodilno temo navezali svoja predavanja in predstavili svoje arhitekturne realizacije in zamisli. V sklopu PDA konference bosta organizirani tudi dve arhitekturni razstavi Piranesi 2019 in Spomeniki, ter podelitev nagrad Piranesi 2019.

Več o PDA izveste tukaj>>.

Člani ZAPS za udeležbo na PDA prejmejo 3 kreditne točke Sklop B - Teorija in referenčna praksa.

Dan pred Piranskimi dnevi arhitekture, v petek 22. novembra, bo ZAPS, v Gledališču Tartini, organiziral eno izmed sklopa predavanj Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije. Program bo v kratkem objavljen na spletni strani ZAPS.