Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

BIM Osnovni modul - Maribor

24.09.2019


ZAPS v sodelovanju s strokovnjakoma s področja BIM - dr. Tomom Cerovškom in dr. Andrejem Tibautom ter predstavniki štirih programskih BIM orodij (Archicad, Allplan, Acad Bau, Revit) organizira izobraževanja o BIM.

Izobraževanja so zamišljena v dveh sklopih - Osnovni modul, kjer se bodo udeleženci seznanili z osnovnimi pojmi, kaj BIM je in izvedeli osnovne značilnosti in razlike med programskimi orodji ter Napredni modul, kjer bodo svoje znanje o BIM lahko poglobili. Osnovni modul bo organiziran v septembru 2019, Napredni modul pa je predviden spomladi 2020.

Izobraževanje iz sklopa Osnovni modul bo v Mariboru potekalo v torek 24.9.2019 (UM FGPA - Odd. za arh. / Predavalnica G, Krekova 2, 2000 Maribor).

Več o programu izveste tukaj>>.

Prijave>>.

Kotizacija za člane ZAPS znaša 30,00€ (z DDV), za člane IZS in zaposlene pri gospodarskih subjektih, vpisanih v imenik 60,00€ (z DDV) ter za nečlane 100,00€ (z DDV).

Člani ZAPS za udeležbo na Osnovnem modulu prejmejo 3 kreditne točke / Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika.