Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

PROF/TRAC 2018 - seminar za načrtovanje sNES - odpovedano

26.09.2018 do 20.10.2018


3. seminar PROF / TRAC-  Izobraževanje za načrtovanje SnES bo potekal 26. septembra, 16. in 18. oktobra na ZAPS in 20. oktobra v OŠ Brezovica.

Projekt PROF/TRAC je triletni projekt, ki ga financira EU in se je začel izvajati marca 2015. Projektna skupina je razvila evropski program usposabljanja, kot dopolnitev nacionalnih programom dodatnega strokovnega izobraževanja strokovnjakov, ki sodelujejo pri načrtovanju in gradnji skoraj nič-energijskih stavb, v prvi vrsti arhitektom, strojnikom in vodjem projektov.

Za doseganje ciljev SnES, ki so opredeljeni v EU Direktivi o Energetski učinkovitosti stavb in Energetskem zakonu ter v skladu z Akcijskim načrtom za skoraj nič-energijske stavbe za obdobje do leta 2020 bo potrebno posodobiti obstoječa znanja, zlasti pa razviti oblike in veščine multidisciplinarnega sodelovanja.

Projekt PROF / TRAC je razvil metodologijo evidentiranja obstoječih in potrebnih znanj za uspešno delovanje pri načrtovanju in gradnji SnES, razvil skupno platformo in certifikacijski sistem ter zbral učno gradivo iz prejšnjih, že zaključenih EU projektov in oblikoval spletni učni center.

Vabilo>
Program>

Na seminar se lahko prijavite preko povezave:
Prijava na PROF / TRAC 2018

Vabljeni!

ZARADI PREMAJHNEGA ŠTEVILA PRIJAV ODPOVEDANO !