Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

BIM Osnovni modul - Celje

26.09.2019


ZAPS v sodelovanju s strokovnjakoma s področja BIM - dr. Tomom Cerovškom in dr. Andrejem Tibautom ter predstavniki štirih programskih BIM orodij (Archicad, Allplan, Acad Bau, Revit) organizira izobraževanja o BIM.

Izobraževanja so zamišljena v dveh sklopih - Osnovni modul, kjer se bodo udeleženci seznanili z osnovnimi pojmi, kaj BIM je in izvedeli osnovne značilnosti in razlike med programskimi orodji ter Napredni modul, kjer bodo svoje znanje o BIM lahko poglobili. Osnovni modul bo organiziran v septembru 2019, Napredni modul pa je predviden spomladi 2020.

Izobraževanje iz sklopa Osnovni modul bo v Celju potekalo v četrtek 26.9.2019 (Narodni dom Celje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje).

Več o programu izveste tukaj>>.

Prijave>>.

Kotizacija za člane ZAPS znaša 30,00€ (z DDV), za člane IZS in zaposlene pri gospodarskih subjektih, vpisanih v imenik 60,00€ (z DDV) ter za nečlane 100,00€ (z DDV).

Člani ZAPS za udeležbo na Osnovnem modulu prejmejo 3 kreditne točke / Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika.Ohranjanje največjih spomenikov japonske arhitekturne dediščine

26.09.2019


Vljudno vabljeni na predavanje Juna Kinoshita, arhitekta konservatorja, ki bo skozi primere iz lastne prakse spregovoril in prikazal različne pristope pri ohranjanju največjih spomenikov japonske arhitekturne dediščine.
Predavanje bo v četrtek, 26.9.2019, ob 18. uri, v Plečnikovi hiši. Predavanje bo v japonščini s simultanim prevodom v slovenščino.
Zaradi omejenega prostora v Plečnikovi hiši se je na predavanje potrebno prijaviti na prijava@mgml.si ali 01 24 12 506.
Vstop na predavanje je prost.

Vabilo