Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Predstavitev priročnikov Državnega prostorskega reda - Zoom

30.09.2020


Ministrstvo za okolje in prostor je v sklopu Državnega prostorskega reda, poleg priročnika Tipologija stavb, v začetku letošnjega leta, izdalo tri nove priročnike: "Zeleni sistem v mestih in naseljih", "Regulacijski elementi" in "Mirujoči promet v urbanih naseljih".  Priročnik "Ven za zdravje" pa je zaključno gradivo programa Strokovne podlage za prostorsko načrtovanje zelenih površin za spodbujanje telesnih dejavnosti prebivalstva, ki ga je sofinanciralo Ministrstvo za zdravje.

Priročniki (pdf):
Tipologija stavb >>
Zeleni sistem v mestih in naseljih >>
Regulacijski elementi >>
Mirujoči promet v urbanih naseljih >>
Ven za zdravje >>

ZAPS v sodelovanju z MOP organizira predstavitev priročnikov v sredo, 30. 9. 2020, od 9h do 13h, preko spletne platforme Zoom.

Priročnike bodo predstavili: dr. Ilka Čerpes in dr. Alenka Fikfak (obe Fakulteta za arhitekturo) ter dr. Luka Mladenovič, mag. Ina Šuklje Erjavec in Jana Kozamernik (vsi Urbanistični inštitut RS).

program >>
prijave >>

Člani ZAPS za udeležbo na izobraževanju prejmejo 3 kreditne točke / Sklop B - Teorija in referenčna praksa. 
Posebej vabljeni vsi člani, katerim manjkajo kreditne točke iz sklopa B, C ali D za leto 2019, ki jih je potrebno zbrati do 30. 9. 2020.

Število prijav je omejeno na 100 udeležencev.

Kotizacije ni.

Skrajni rok za morebitno odpoved je ponedeljek, 28. 9. 2020, tako za člane ZAPS, kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS 45,00€ (z DDV), za člane IZS in zaposlene pri gospodarskih subjektih, vpisanih v imenik 90,00€ (z DDV) ter za nečlane 150,00€ (z DDV)).