Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

imenik zaps

 

Imenik pooblaščenih arhitektov, pooblaščenih krajinskih arhitektov in pooblaščenih prostorskih načrtovalcev (imenik pooblaščenih arhitektov)

Imenik pooblaščenih arhitektov predstavlja uradni imenik članov ZAPS in se uporablja za ugotavljanje njihovih trenutnih pooblastil. Ažurira se dvotedensko iz osnovne baze podatkov ZAPS.  V skladu z 12. členom Zakona o arhitekturni in inženirski dejavnosti (Uradni list RS, št. 61/17) so javni podatki o osebnem imenu pooblaščenega arhitekta in poklicnem nazivu ter o načinu opravljanja poklicnih nalog (ta del imenika še posodabljamo).

Kontaktna oseba:
Andreja Divjak

Tel:+386 (0)1 24 20 676 (10:00 - 12:00, torek 14:00 - 16:00)
Fax:+386 (0)1 24 20 680
E-naslov: andreja.divjak@zaps.si