Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

dogodki

 

Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID) - Murska Sobota

21.03.2019


Obveščamo vas, da bo naslednje regijsko izobraževanje na temo nove zakonodaje z naslovom Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID), ki ga organizirata ZAPS in IZS za svoje člane

v MURSKI SOBOTI, v četrtek, 21. 3. 2019 ob 12:00 uri, 
Cineplexx Murska Sobota, Ul. Štefana Kovača 43, 9000 Murska sobota

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se uporablja s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo.

Program izobraževanja:

12:00 -  ZUreP-2 - Prostorsko načrtovanje, Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh. 
13:15 -  ZUreP-2 - Ukrepi zemljiške politike in prostorski informacijski sistem, mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod. 
14:30 -  Odmor  
14:45 -  Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti - ZAID, mag. Barbara ŠKRABA FLIS, univ.dipl.inž.arh.
16:00 -  Gradbeni zakon – GZ, Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh. 
17:15 -  Razprava 

Izobraževanje je v prvi vrsti namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prednost pri prijavi imajo člani/ce iz regije. Prijavite se tukaj>>

Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS, ki se prijavijo tukaj>>). Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €).Razstava Tendence, celjska arhitektura in urbanizem 1955-1985

21.03.2019 do 19.05.2019


Vabljeni na otvoritev razstave "Tendence, celjska arhitektura in urbanizem 1955–1985", ki bo v Muzeju za arhitekturo in oblikovanje (MAO) v četrtek, 21. marca 2019, ob 19.00.
Razstava širši in tudi strokovni javnosti na enem mestu ponuja vpogled v manj znane povojne arhitekturne stvaritve, velikopotezno urbanizacijo in množično stanovanjsko gradnjo v tretjem največjem slovenskem mestu, ki je ravno med petdesetimi in osemdesetimi leti prejšnjega stoletja dobilo današnjo razsežnost. Avtorji razstave so Adam Breznik, Domen Ermenc, Timotej Jevšenak, Pia Klančar in Monika Vešligaj.
Razstava je del programa Projektni prostor.
Več o razstavi>>Razstava natečajnih rešitev za CENTER ZNANOSTI

21.03.2019 do 04.04.2019 (Čet)


Otvoritev razstave bo v četrtek 21.3.2019 ob 13.00 uri v MAO, grad Fužine Pot na Fužine 2, Ljubljana
Razstava bo na ogled do 4. 4. 2019, od torka do nedelje med 10. in 18. uro.

Vabilo
Vljudno vabljeni.Konferenca Arhihome 2019

21.03.2019


Zavod za promocijo arhitekture (ZPAR) vabi na tradicionalno strokovno konferenco, ki jo organizirajo 21. marca 2019,  v Kongresnem centru Brdo pri Kranju. Tema srečanja bodo stanovanjski objekti. Želja organizatorja je ponovno povezati stroko, tokrat tako člane ZAPS, kot IZS. Na dogodku bodo predavatelji predstavili svoja dela, raziskave in strokovne poglede. V sklopu dogodka bomo naredili pregled obsežnega opusa, ki je nastal v zadnjih letih v segmentu stanovanjske gradnje, večstanovanjskih in enostanovanjskih objektov in njihovih notranjih ter zunanjih ureditvah.

Konferenca se bo pričela s pogledom v bogat opus stanovanjske gradnje iz 70. in 80. let ter nadaljevala s predstavitvijo izbranih arhitekturnih birojev in vrsto strokovnih prispevkov. Zaključila se bo z okroglo mizo na temo sanacij večstanovanjskih objektov ter s podelitvijo nagrad najboljšim realizacijam. Povabiljeni so izbrani strokovnjaki s področij, kot so energetske sanacije, lesenih konstrukcij, trajnostne gradnje, naravne svetlobe, dotaknili se bodo tudi področja inteligentnih hiš in instalacij in sorodnih tem.

Cilj konference je združiti strokovnjake, kot tudi nacionalne predstavnike institucij, civilno družbo, javne organe, raziskovalne institucije, da delijo znanje in razpravljajo o lastnih izkušnjah, težavah, priložnostih in izzivih.

Na konferenci se bo s pomočjo povabljenih predavateljev poskušalo odgovoriti na številna vprašanja in odprlo problematiko v zvezi s projektno dokumentacijo za sanacije večstanovanjskih objektov. Cilj je vzpodbuditi zakonodajalce, da se implementira obvezna izdelava PZI dokumentacije za vse vrste energetskih sanacij, kar bi pripomoglo tako k kvalitetnejšim rešitvam kot razvoju in kondiciji stroke.

Program konference

Udeležba na konferenčnem delu je plačljiva in je akreditirana v skladu s splošnim Aktom o stalnem poklicnem izobraževanju članov ZAPS (3 kreditne točke) in IZS (2 kreditni točki) . Člani ZAPS in IZS bodo deležni posebne ugodnosti na podlagi registracije, ki jo  izpolnite v spletnem obrazcu dogodka pod menijem VSTOPNICE. (najkasneje do 28.februarja 2018 oziroma do zapolnitve mest). Avtorji, ki se bodo uvrstili v ožji izbor kandidatov za nagrado ARHIHOME 2019, imajo v standardno vstopnico vključeno tudi večerjo.

Nagrada »ARHIHOME 2019« 

Svoje predloge realiziranih objektov s področja stanovanjskih stavb iz obdobja zadnjih 7 let lahko prijavite za nagrado ARHIHOME 2019. Izbor bo opravila strokovna komisija. Projekti bodo objavljeni na spletni strani dogodka ARHIHOME 2019. Člani komisije so izmed vrst predavateljev na konferenci.

Druženje

Pomemben cilj te konference je povezovanje strokovnjakov in razprava med tokrat do 250 inženirji iz različnih področij. Z vašim sodelovanjem lahko pomagate pri razvoju vprašanj in tematike.

Večerni del

Po končani konferenci sledi večerni program s podelitvijo nagrad, večerjo ter inštrumentalnim koncertom ter žrebom številk za naslednji dan, ko bo tokrat tradicionalno Odprto smučarsko prvenstvo arhitektov Slovenije »SPAS OPEN 2019« odprto tudi za vse člane IZS in 22.03. 2019 na Krvavcu izvedeno tudi Smučarsko prvenstvo inženirjev Slovenije, »SPIS 2019«.

V primeru da boste udeleženi tudi na večernem delu konference, vas opozarjamo na zgodnjo prijavo zaradi kapacitet.Okrogla miza Pozicija arhitekture in urejanje prostora v današnji družbi

21.03.2019


V sklopu razstave Arhitektura inventura vljudno vabljeni na zaključno okroglo mizo z naslovom "POZICIJA ARHITEKTURE IN UREJANJE PROSTORA V DANAŠNJI DRUŽBI", ki bo v četrtek, 21. 3. 2019, ob 17. uri v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma.
V obravnavi prostora smo po eni strani priča odločitvam, ki jih usmerjajo kratkoročni gospodarski interesi in imajo po mnenju mnogih škodljive posledice, državotvorne investicije, za katere velja presoja, da ne prinašajo neposrednega dobička, pa čakajo že desetletja. Po drugi strani opazujemo, kako mnoge lokalno usmerjene občinske prostorske politike v male občine razkosane Slovenije razprodajajo zemljo za gradnjo individualnih hiš. Tako se dežela suburbanizira, uničuje se kulturna krajina.
Sogovorniki:
- Aleš Prijon, Ministrstvo za okolje in prostor,
- Miran Gajšek, MOL, oddelek za prostor,
- prof. dr. Pavel Gantar - Maruša Zorec, Fakulteta za arhitekturo,
- Martina Lipnik, članica Izvršnega odbora Društva arhitektov Ljubljane.
Okroglo mizo vodi Jurij Kobe, predsednik Društva arhitektov Ljubljane.BIM izobraževanja - Essential BIM Workflow

25.03.2019 do 27.03.2019


ZAPS v sodelovanju s podjetjem PILON organizira sklop BIM izobraževanj. Pripravljenih je 9 sklopov celo in večdnevnih delavnic, ki so primerna za vse, ki jih zanima uporaba BIM procesa pri arhitekturnem načrtovanju. Pokrivajo tako osnovna znanja, kot tudi tista bolj napredna. Vsak udeleženec dobi potrebne materiale v elektronski obliki. Kjer bo potrebno bomo za izvedbo izobraževanja organizirali tudi potrebno programsko opremo, medtem ko morajo udeleženci prinesti s seboj svoj prenosnik z nameščenim aktualnim Win ali Mac operacijskim sistemom.

Essential BIM Workflow je 2. sklop BIM izobraževanja. Več o programu izveste tukaj>>. Datumi za vsa izobraževnaj posameznih sklopov so dostopni tukaj>>. Prijavite se lahko preko spletne forme direktno na ZAPS tukaj>>.

Cena za 2.sklop je 240€+DDV.

Za udeležbo na izobraževanju udeležnec prejme 3 kreditne točke (Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika)

Vsem udeležencem, ki se prijavijo na tri ali več izobraževanj, bo omogočeno eno izobraževanje po izbiri brezplačno. V primeru prijav več udeležencev iz istega podjetja ima vsak tretji izobraževanje brezplačno.SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE JAVNE STAVBE V SLOVENIJI

05.04.2019


Nov dogodek v sklopu Road Show Triple wood dogodkov v letu 2019!

Fakulteta za arhitekturo UL, Konzorcij pasivna hiša, Eko sklad j.s. in projekt TRIPLE WOOD, organizirajo strokovno izpopolnjevanje za arhitekte, projektante in energetske svetovalce

"SKORAJ NIČ-ENERGIJSKE JAVNE STAVBE V SLOVENIJI: stanje, reference, vizija, problematika"

Dogodek se bo vršil na FAKUTETI ZA ARHITEKTURO, Zoisova 12, Ljubljana, Plečnikova predavalnica.

5. april 2019 od 9.00 do 14.30.

Po zaključku vabljeni na druženje v avli FA ob razstavi primerov kvalitetne lesene gradnje v Sloveniji ter Alpskem prostoru, projekt TRIPLE WOOD.

Preliminarni program in prijave: http://www.fa.uni-lj.si/default.asp?id=2501BIM izobraževanja - ARCHICAD BIM Modeling

11.04.2019 do 12.04.2019


ZAPS v sodelovanju s podjetjem PILON organizira sklop BIM izobraževanj. Pripravljenih je 9 sklopov celo in večdnevnih delavnic, ki so primerna za vse, ki jih zanima uporaba BIM procesa pri arhitekturnem načrtovanju. Pokrivajo tako osnovna znanja, kot tudi tista bolj napredna. Vsak udeleženec dobi potrebne materiale v elektronski obliki. Kjer bo potrebno bomo za izvedbo izobraževanja organizirali tudi potrebno programsko opremo, medtem ko morajo udeleženci prinesti s seboj svoj prenosnik z nameščenim aktualnim Win ali Mac operacijskim sistemom.

ARCHICAD BIM Modeling je 3. sklop BIM izobraževanja. Več o programu izveste tukaj>>. Datumi za vsa izobraževnaj posameznih sklopov so dostopni tukaj>>. Prijavite se lahko preko spletne forme direktno na ZAPS tukaj>>.

Cena za 3.sklop je 240€+DDV.

Za udeležbo na izobraževanju udeležnec prejme 3 kreditne točke (Sklop C - Tehnologija, materiali in tehnika)

Vsem udeležencem, ki se prijavijo na tri ali več izobraževanj, bo omogočeno eno izobraževanje po izbiri brezplačno. V primeru prijav več udeležencev iz istega podjetja ima vsak tretji izobraževanje brezplačno.Big arhitektura 2019

17.04.2019


ARHITEKTURNA KONFERENCA: NOVA KOMPLEKSNOST – INOVATIVNI KONCEPTI IN NOVE TEHNOGIJE

DATUM in ura: 17.4. 2019, 14.30-18.00 LOKACIJA: Mesto oblikovanja, Dunajska cesta 123, 1000 Ljubljana

Novo kompleksnost v arhitekturi narekujejo sodobne tehnološke rešitve in inovativni koncepti, nove tehnologije in koncepti pa neizogibno zahtevajo temeljit razmislek o novi kompleksnosti potreb uporabnikov. Arhitektura med njimi išče ravnovesje. Preboje v arhitekturni misli, kreativnosti in načrtovanju pa pogosto za seboj potegnejo tehnološke inovacije. Spomnimo se recimo, kakšno revolucijo je pomenila vpeljava armiranega betona v arhitekturo! Ta je sprožila proces modernizma in za vselej spremenila način gradnje, načrtovanja in bivanja. V arhitekturo se tehnologija vpleta skozi celoten proces nastanka: od zastavljanja projektnih nalog na podlagi znanstvenih raziskav in uporabe velikih podatkov, s pametnimi načrtovalskimi orodji, prek uporabe novih tehnoloških rešitev v samem gradbenem procesu (od robotov do tridimenzionalnih tiskalnikov) in izbire pametnih gradbenih materialov, do pametnih mest, ki se stalno odzivajo na potrebe prebivalcev.

Katera od danes vznikajočih tehnologij lahko v arhitekturi sproži revolucijo? Šest priznanih mednarodnih arhitektov različnih generacij nam bo predstavilo svoje projekte in razmišljanja, pri čemer se bodo osredotočili na nove napredne koncepte arhitekturnih zasnov, ter na uporabo novih tehnologij v vseh korakih arhitekturnega procesa. Vprašali se bomo kako v arhitekturi smiselno uporabiti nove tehnologije? Kje nam lahko tehnologija prihrani čas in denar pri gradnji in načrtovanju? Kako graditi z recikliranimi materiali? Kako raba tehnologije spodbuja kreativnost? Katere nove tehnologije so prebojne, katere so uporaben pripomoček? Kakšno arhitekturo bomo gradili v prihodnosti? Pokazali bodo, kako arhitektura prestopa meje običajnega in premaguje nemogoče.

Predavatelji:
Xavier De Kestelier, HASSELL studio, Velika Britanija
Tobias Nolte; Certain Measures; Nemčija
Yuan Lucas Young, sauerbruchhutton, Nemčija
Amin Taha, Groupwork, Velika Britanija
Fred Hofbauer, fasch&fuchs.architekten, Avstrija

Kuratorka: Kristina Dešman

CELOTEN PROGRAM FESTIVALA BIG ARHITEKTURA JE NA VOLJO TUKAJ.

Cena redne vstopnice je 80eur. 
Cena vstopnice za člane ZAPS je 40eur.

Konferenca je akreditirana v skladu s splošnim Aktom o stalnem poklicnem izobraževanju članov ZAPS (3 kreditne točke).Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID) - Celje

17.04.2019


Obveščamo vas, da bo naslednje regijsko izobraževanje na temo nove zakonodaje z naslovom Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID), ki ga organizirata ZAPS in IZS za svoje člane

v CELJU, v sredo, 17. 4. 2019 ob 12:00 uri, 
Mestna občina Celje, Trg celjskih knezov 9, 3000 Celje

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se uporablja s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo.

Program izobraževanja:

12:00 -  ZUreP-2 - Prostorsko načrtovanje, Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh. 
13:15 -  ZUreP-2 - Ukrepi zemljiške politike in prostorski informacijski sistem, mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod. 
14:30 -  Odmor  
14:45 -  Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti - ZAID, Vlado KRAJCAR, univ.dipl.inž.arh.
16:00 -  Gradbeni zakon – GZ, Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh. 
17:15 -  Razprava 

Izobraževanje je v prvi vrsti namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prednost pri prijavi imajo člani/ce iz regije. Prijavite se tukaj>>

Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS, ki se prijavijo tukaj>>). Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €).Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID) - Kranj

08.05.2019


Obveščamo vas, da bo naslednje regijsko izobraževanje na temo nove zakonodaje z naslovom Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID), ki ga organizirata ZAPS in IZS za svoje člane

v KRANJU, v sredo, 8. 5. 2019 ob 12:00 uri, 
Mestna občina Kranj, Slovenski trg 1, 4000 Kranj

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se uporablja s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo.

Program izobraževanja:

12:00 -  ZUreP-2 - Prostorsko načrtovanje, Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh. 
13:15 -  ZUreP-2 - Ukrepi zemljiške politike in prostorski informacijski sistem, mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod. 
14:30 -  Odmor  
14:45 -  Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti - ZAID, Vlado KRAJCAR, univ.dipl.inž.arh.
16:00 -  Gradbeni zakon – GZ, Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh. 
17:15 -  Razprava 

Izobraževanje je v prvi vrsti namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prednost pri prijavi imajo člani/ce iz regije. Prijavite se tukaj>>

Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS, ki se prijavijo tukaj>>). Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €).Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID) - Koper

28.05.2019


Obveščamo vas, da bo naslednje regijsko izobraževanje na temo nove zakonodaje z naslovom Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID), ki ga organizirata ZAPS in IZS za svoje člane

v KOPRU, v torek, 28. 5. 2019 ob 12:00 uri, 
Krajevna skupnost Bertoki, Cesta Borcev 1, 6000 Koper

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se uporablja s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo.

Program izobraževanja:

12:00 -  ZUreP-2 - Prostorsko načrtovanje, Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh. 
13:15 -  ZUreP-2 - Ukrepi zemljiške politike in prostorski informacijski sistem, mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod. 
14:30 -  Odmor  
14:45 -  Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti - ZAID, Vlado KRAJCAR, univ.dipl.inž.arh.
16:00 -  Gradbeni zakon – GZ, Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh. 
17:15 -  Razprava 

Izobraževanje je v prvi vrsti namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prednost pri prijavi imajo člani/ce iz regije. Prijavite se tukaj>>

Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS, ki se prijavijo tukaj>>). Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €). Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID) - Novo mesto

05.06.2019


Obveščamo vas, da bo naslednje regijsko izobraževanje na temo nove zakonodaje z naslovom Nova poklicna, gradbena in prostorska zakonodaja (ZUreP-2, GZ, ZAID), ki ga organizirata ZAPS in IZS za svoje člane

v NOVEM MESTU, v sredo, 5. 6. 2019 ob 12:00 uri, 
Gostišče Loka, Župančičevo sprehajališče 2, 8000 Novo mesto

Na izobraževanju s področja nove poklicne, gradbene in prostorske zakonodaje, ki je 17. novembra 2017 stopila v veljavo, in se uporablja s 1. junijem 2018, bomo predstavili Zakon o urejanju prostora (ZUreP-2), Gradbeni zakon (GZ) in Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti (ZAID). Čas bo tudi za razpravo.

Program izobraževanja:

12:00 -  ZUreP-2 - Prostorsko načrtovanje, Bogdana DRAŽIĆ, univ.dipl.inž.arh. 
13:15 -  ZUreP-2 - Ukrepi zemljiške politike in prostorski informacijski sistem, mag. Tomaž ČERNE, univ.dipl.inž.geod. 
14:30 -  Odmor  
14:45 -  Zakon o arhitekturni in inženirski dejavnosti - ZAID, mag. Barbara ŠKRABA FLIS, univ.dipl.inž.arh.
16:00 -  Gradbeni zakon – GZ, Helena KOVAČ, univ.dipl.inž.arh. 
17:15 -  Razprava 

Izobraževanje je v prvi vrsti namenjeno članom ZAPS in IZS, v primeru prostih mest dobrodošli vsi, ki jih ta tematika zanima. Prednost pri prijavi imajo člani/ce iz regije. Prijavite se tukaj>>

Izobraževanje je za člane ZAPS brezplačno, za ostale udeležence pa znaša kotizacija 150,00 EUR z vštetim DDV (razen za člane IZS, ki se prijavijo tukaj>>). Skrajni rok za morebitno odpoved (pisno) je štiri dni pred izobraževanjem tako za člane ZAPS kot tudi za ostale prijavljene. Če se boste odjavili kasneje ali če se ne boste odjavili, vam bomo zaračunali stroške kotizacije (za člane ZAPS v višini 60,00 €, za ostale v višini 150,00 €).