Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

imenik zaps

 

RAZŠIRITEV POOBLASTILA

Na podlagi dokazil o pridobljenih delovnih izkušnjah oz. opravljenem dopolnilnem izpitu lahko član ZAPS zaprosi za razširitev pooblastila. O razširitvi odloča Vpisna komisija ZAPS, ki praviloma zaseda enkrat mesečno, naslednja seja je planirana v ponedeljek, 28. 5. 2018.
Pristojbina za razširitev pooblastil in strošek izdelave novega žiga se nakazujeta na transakcijski račun zbornice št.: 03100-1001291427, odprt pri SKB Banki, d.d..

Zahtevni objekti

Za razširitev pooblastila za projektiranje zahtevnih objektov lahko član ZAPS zaprosi z izpolnjeno in podpisano vlogo, ki ji priloži:

1. dokazilo o pridobljenih delovnih izkušnjah, t.j. pisno izjavo pravne ali fizične osebe(projektant je pravna ali fizična oseba, ki kot gospodarsko dejavnost opravlja storitve pri projektiranju), da ste pri njej opravljali storitve arhitekturnega oz. krajinsko-arhitekturnega projektiranja, v kateri sta navedeni vrsta in čas opravljanja takšnih storitev, spisek referenčnih del z navedbo, s katerimi odgovornimi projektanti ste ob tem sodelovali in z opisom vaše vloge na posameznem projektu (obrazec ZAPS)

2. dokazilo o plačani pristojbini za razširitev pooblastila (53,00 €).

Vloga za razširitev pooblastila - zahtevni objekti

 


na vrh

Revidiranje načrtov arhitekture oz. krajinske arhitekture

Za razširitev pooblastila za revidiranje načrtov arhitekture oz. krajinske arhitekture lahko član ZAPS zaprosi z izpolnjeno in podpisano vlogo, ki ji priloži:
1. dokazilo o opravljenem dopolnilnem strokovnem izpitu za revidiranje načrtov arhitekture oz. krajinske arhitekture;
2. dokazilo o plačani pristojbini za razširitev pooblastila (53,00 €).

Vloga za razširitev pooblastila - revidiranje

 


na vrh

Pridobitev licence A, KA , P

Za razširitev pooblastila lahko član ZAPS zaprosi z izpolnjeno in podpisano vlogo, ki ji priloži:
1. dokazilo o opravljenem dopolnilnem strokovnem izpitu za licenco A, KA oz. P;
2. izjavo, da za nepremičninsko družbo ne opravlja poslov posredovanja nepremičnin kot nepremičninski posrednik na podlagi pogodbe o zaposlitvi ali na drugi pravni podlagi;
3. dokazilo o plačani pristojbini za razširitev pooblastila (53,00 €) in plačanih stroških izdelave novega osebnega žiga (35,00 €).

Vloga za razširitev pooblastila - licenca A, KA oz. P


na vrh
 
Zahtevni objekti

Revidiranje načrtov arhitekture oz. krajinske arhitekture

Pridobitev licence A, KA , P