Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

strokovni izpiti

 

Stroški izpita

Strošek osnovnega in dopolnilnega izpita sta prijavnina in izpitna pristojbina.
Višina prijavnine za vse izpite je 176,00 €
Višina izpitne pristojbine:
- za opravljanje osnovnega izpita 440,00 €
- za opravljanje dopolnilnega izpita 308,00 €
- za opravljanje popravnega izpita 220,00 €


Po prejemu prijave pristojna služba zbornice kandidata pisno obvesti o prijavi in izpolnjevanju pogojev za opravljanje izpita in kanddatu pošlje obvestilo o obveznosti plačila materialnih in drugih stroškov, ki jih ima zbornica v zvezi s postopkom prijave in račun za plačilo prijavnine.

Kandidat prejme obvestilo o izpitnem roku in račun za plačilo izpitne pristojbine po potrditvi referenčnega dela oz. pisne naloge s strani mentorja.

Prijavnino in izpitno pristojbino mora kandidat (ali njegov delodajalec) poravnati najkasneje v osmih dneh po prejemu. Dokazilo o plačilu prijavnine mora kandidat poslati po pošti ali faksu. Če pristojbina ni plačana v določenem roku, se šteje, da je kandidat od opravljanja izpita odstopil.
 

Strošek izpita po ZGO-C je izpitna pristojbina.
Višina izpitne pristojbine: za opravljanje dopolnilnega izpita po ZGO-C 446,50 €
za opravljanje popravnega izpita po ZGO-C 212,81 €


Prijavnine in izpitne pristojbine se nakazujejo na transakcijski račun zbornice št.: 03100-1001291427, odprt pri SKB Banki, d.d.