Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

novice

 

MALI OGLASI

19.2.2021

Arhitekturni biro SUPERFORM išče arhitektko / arhitekta z dobrim poznavanjem ArchiCAD-a za delo v kreativnem biroju. Zaželjene so delovne izkušnje pri izdelavi projektne dokumentacije.
Kontakt: anton@superform.si, GSM št. 040 171 767.


18.2.2021

Arhitekturni biro BCR išče sodelavca, arhitekta (m/ž) ali absolventa arhitekture, z izkušnjami za sodelovanje pri arhitekturnem projektiranju. Zaželjeno je obvladanje IDP, DGD, PZI in projektiranja v BIM Archicad okolju ter poznavanje programske opreme Autocad, Office.
Zainteresirani kandidati pošljite pisne prijave z opisom dosedanjih delovnih izkušenj in referenc na e-naslov: info@bcr.si.


16.2.2021

Podjetje IB Techno d.o.o. išče arhitekta/arhitektko. Zaposlitev se sklepa za določen čas s poskusnim obdobjem 3 mesece, za polni delovni čas, po izteku možnost podaljšanja oz. zaposlitev za nedoločen čas. 
Zahtevani pogoji: strokovna izobrazba: VII. stopnja arhitekturne smeri.
Kandidati/kandidatke mora biti samostojni pri izdelavi vseh faz projektne dokumentacije. Pričakuje se samoinciativnost timskega dela in vsaj pasivno znanje enega tujega jezika (angleščina, nemščina). Izkazati je potrebno dobro usposobljenost za delo z računalnikom na Microsoftovi platformi in biti seznanjen z izdelovanjem risb v programskem okolju proizvajalca Autodesk (AutoCAD - obvezno, Revit - zaželeno, ...).
Prijave sprejemajo na e-naslov: tajnistvo@ib-techno.si.


15.2.2021

V podjetju CELOVITO d.o.o. iščemo izkušenega arhitekta za vodenje projektov.
Delo obsega načrtovanje projektov novogradenj, prenov stanovanj, hiš in poslovnih prostorov. Od kandidata se pričakuje odlične komunikativne sposobnosti, odkritost in željo po reševanju prostorskih izzivov.
Naloge in odgovornosti: planiranje in vodenje projektov, komunikacija s strankami, načrtovanje novogradenj, prenov in notranje opreme, sodelovanje z ostalimi člani projektne ekipe ter uvajanje mlajših sodelavcev.
Pričakovane izkušnje in izobrazba:
- najmanj izobrazba univerzitetni diplomirani inženir arhitekture
- vsaj 5 let izkušenj na področju izdelave projektne dokumentacije
- najmanj 3 leta izkušenj s samostojnim vodenjem projektov
- izkušnje z načrtovanjem novogradenj in prenov hiš, stanovanj in poslovnih prostorov
- prednost bodo imeli kandidati z opravljenim strokovnim izpitom
- računalniška znanja: AutoCAD programov, zaželeno znanje Sketchup-a
Podjetje nudi: redno zaposlitev, fleksibilen delovni čas, možnost dela od doma, nagrajevanje glede na uspešnost.
Kandidati vabljeni, da pošljete prijave s kratkim življenjepisom in portfoliom na e-naslov: info@celovito.si.


10.2.2021

V biroju Arhiforma (Ljubljana –Stegne) iščejo novo sodelavko / sodelavca za pomoč pri projektih - izdelavi načrtov IDP, DGD, PZI.
Obvezno znanje Autocad, zelo zaželjeno Acad Bau, opcijsko Revit, zaželjeno znanje 3d renderiranja (npr.Twinmotion). Zaželjeno je, da ima kandidat nekaj izkušenj pri projektiranju ter da pozna osnove upravnih postopkov ter izdelave projektne dokumentacije.
Zainteresirani kandidati pošljite pisne prijave s kratkim opisom dosedanjih delovnih izkušenj in znanj na e-naslov: romana@arhiforma.si ali pokličite na 041 388 632.


26.1.2021

Kult Interier želi zaposliti samoiniciativnega in ambicioznega arhitekta za delo v pohištvenem salonu Kult Interier.
Opis delovnega mesta:
- sprejem stranke in prezentacija portfelja dobaviteljev in storitev
- razvoj in izpeljava projekta od zasnove interierja do priprave končne projektne in komercialne/ponudbene dokumentacije
- nadzor in koordinacija projektov (tudi na objektu)
- oblikovanje notranjih prostorov v vseh fazah (od zasnove, do izrisa ter do priprave naročila in organizacija dobave blaga), ....
Od kandidatov se pričakuje: vsaj 3 leta delovnih izkušenj v stroki ali na podobnem delovnem mestu, dobro znanje programa za projektiranje in načrtovanje AutoCad, znanje prostoročnega skiciranja, odlično znanje programov MS Office (Excell, Word, Outlook), tekoče znanje angleščine (pisno in ustno), sposobnost analitičnega obdelovanja podatkov in projektov, .... 
Na razgovoru bo tudi preizkus znanja, ki ga zahteva delovno mesto.
Podjetje nudi zaposlitev za določen čas s poskusno dobo, z možnostjo zaposlitve za nedoločen čas, urejeno delovno okolje, stimulativno plačilo in možnost nagrajevanja,...
Interesenti vabljeni, da pošljete svoj življenjepis na e-naslov: showroom@kultinterier.si.


11.1.2021

V arhitekturnem biroju Iščemo sodelavko/ca za sodelovanje na arhitekturnih in urbanističnih projektih.
Zaželene so delovne izkušnje z izdelavo projektne in upravne dokumentacije. Delo poteka v biroju na Parmovi 53 v Ljubljani.
Interesenti naj pošljejo kratek CV in portfolio na e-naslov: janez.marn@gmail.com.


7.1.2021

Stilles d.o.o. iz Sevnice je družba s 75-letno tradicijo v proizvodnji visokokakovostnega pohištva in ostale interierne opreme namenjene v glavnem hotelskim objektom. K sodelovanju vabi arhitekta z inovativnimi idejami in drznimi zamislimi s področja projektiranja notranje opreme, interierja in sodobne pohištvene industrije, predvsem pa s strastjo do oblikovanja hotelskih interierjev. 
Zahtevani pogoji:
- VII. stopnjo izobrazbe (univ.dipl.inž.arh. ali mag.inž.arh.) ali absolventski status;
- dve leti delovnih izkušenj;
- aktivno znanje angleškega ali nemškega jezika;
- obvladovanje programov AutoCAD (2D in 3D), Photoshop, SketchUp ali 3ds Max ali Rhino + V-Ray.
Od kandidata se pričakuje samomotiviranost, da bo dober član ekipe ter sposoben delati hitro in učinkovito, organizirano, sposobnost ustvarjanja in razvoja idejnih zasnov, vključno s sposobnostjo uporabe barv in tekstur, sposobnost ustvarjanja in razumevanje FF&E specifikacij, spretnost vizualizacije konceptov in razlaganje le-teh drugim, odlične komunikacijske sposobnosti ( besedno, pisno in vizualno), ...
Opis delovnega mesta:
- izdelava idejnih projektov opremljanja prostorov;
- svetovanje in nadzor pri izdelavi izvedbenih projektov, načrtov in vzorcev;
- svetovanje in strokovni nadzor pri realizaciji projektov;
- izdelava idejnih zasnov in sodelovanje pri razvoju programov blagovne znamke Stilles;
- sodelovanje pri dopolnjevanju, spreminjanju in razvoju obstoječih programov Stillesa;
- sodelovanje pri snovanju in izvajanju marketinških aktivnosti (sejmi, prospekti, oglasi, celostna podoba), ...
Kandidati vabljeni, da se za več informacij o zaposlitvi javijo na e-naslov: kadrovska@stilles.si ali pokličijo na telefon 07 /81 61 023.


6.1.2021

DVOR BIRO d.o.o. s sedežem na Prušnikovi ul. 95 v Ljubljani išče arhitekta za delo v projektivnem biroju. Delo je vsestransko, od projektov za pridobitev gradbenega dovoljenja do projektiranja notranje opreme. 
Interesenti pošljite prijave na naslov : DVOR BIRO d.o.o. Prušnikova 95, Ljubljana Šentvid oz. e-mail: dvor.biro@siol.net.


17.11.2020

BOSON, trajnostno načrtovanje, d.o.o. razpisuje delovno mesto vodje projektov na področju prostorskega načrtovanja.
Izbrani kandidat bo zadolžen za samostojno vodenje in izvajanje projektov na področju prostorskega načrtovanja in za sodelovanje na projektih z drugih področij.
Podjetje ponuja delo z interdisciplinarnim timom, razgibano delo z možnostjo pridobivanja novih znanj in izkušenj, možnost uresničevanja lastnih kreativnih idej.
Delovno razmerje se sklepa za polni delovni čas za nedoločen čas s poskusno dobo.
Kandidati morajo izpolnjevati naslednje pogoje:
- najmanj univerzitetno izobrazbo s področja krajinske arhitekture ali arhitekture,
- najmanj tri leta delovnih izkušenj na področju prostorskega načrtovanja oz. urbanizma,
- pridobljena licenca ZAPS za vodenje izdelave prostorskih izvedbenih aktov,
- dobra usposobljenost za delo z računalnikom,
- aktivno znanje slovenskega jezika, aktivno znanje angleškega jezika,
- vozniški izpit B kategorije,
- sposobnost vodenja manjših skupin,
- samostojnost, prilagodljivost, samoiniciativnost, natančnost in zanesljivost.
Prednost bodo imeli kandidati, ki imajo: izkušnje na področju priprave občinskih podrobnih prostorskih načrtov oz. občinskih podrobnih prostorskih načrtov in izkušnje z vodenjem projektov.
Zainteresirani kandidati morajo posredovati prijavo z opisom izpolnjevanja pogojev in življenjepis (CV) na e-naslov: zaposlitev@boson.si.
Ustrezni kandidati bodo povabljeni na osebni razgovor.