Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

novice

 

MALI OGLASI

16.3.2019

Arhitekturni biro BCR išče sodelavca, arhitekta (m/ž) z izkušnjami za sodelovanje pri arhitekturnem projektiranju.
Obvezno je znanje programske opreme Autocad, Excell in Word. Zaželeno je poznavanje programske opreme Archicad, Photoshop in 3D programov.
Zainteresirani kandidati pošljite pisne prijave z opisom dosedanjih delovnih izkušenj in referenc na naslov: info@bcr.si.


29.3.2019

Arhitekturni biro ARHITEKTURA KRUŠEC išče sodelavca, arhitekta (m/ž) za delo na projektih – PZI. Obvezno je znanje programske opreme Autocad, Word in Excell. Zaželeno je poznavanje programske opreme Photoshop in 3D-programiranja.
Zainteresirani kandidati pošljite pisne prijave z opisom dosedanjih delovnih izkušenj in referenc na naslov: lena.krusec@arhitekturakrusec.si.


19.3.2019

Arhitekturni biro SPATIO d.o.o. išče arhitekta ( M / Ž ) z izkušnjami za sodelovanje pri projektiranju celovitih rešitev interierja.
Prijave s kratkim opisom dosedanjih izkušenj in nekaj referencami pošljite na naslov : jani.vozelj@spatio.si.
Več informacij na 041 706 647.


15.3.2019

Podjetje ODPRTA HIŠA išče sodelavko – arhitektko z s.p. ali študentko zadnjega letnika za delo na projektih DGD , PZI . Potrebno znanje Autocad-a , Excell, Word. Dobrodošle so izkušnje projektiranja.
Pisne prijave na e-naslov: odprtahisa@gmail.com.


8.3.2019

Podjetje Gužič Trplan arhitekti d.o.o. , Ljubljana išče sodelavca – arhitekta (m/ž) za delo na projektih DGD , PZI .
Pri kandidatih je obvezno dobro znanje Autocad-a in poznavanje Excell, Word. Dobrodošle so izkušnje projektiranja in koordinacije pri zahtevnih objektih in pri izdelavi PZI dokumentacije.
Zainteresirani kandidati pošljite pisne prijave z življenjepisom ter opisom dosedanjih delovnih izkušenj na e-naslov: gt.gregor@siol.net.