Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

novice

 

MALI OGLASI

19.2.2019

Poslovni partner iz Nemčije išče arhitekta z znanjem nemškega in angleškega jezika. Delo bi sprva potekalo v Nemčiji, nato je možno koordinirati in voditi projekte iz Slovenije. Več informacij in prijave za delo na e-naslov: alojz.merela@lescad.si oz. po telefonu na 051 630 633.


19.2.2019

Linija BONETTI d.o.o. /Rimska 19, 1000 Ljubljana/  išče arhitekta z dobrim znanjem ArciCad-a za delo v Ljubljani.


15.1.2019

Družba APLAN d.o.o. podružnica Ljubljana, išče mlajšega arhitekta(tko) z dobrim znanjem uporabe programov za projektiranje in načrtovanje AutoCAD, za delo na projektih arhitekture (DGD, PZI, PID).
Poleg uporabe orodja za projektiranje mora kandidat imeti tudi računalniško znanje za delo na programih Excell, Word. Dobrodošlo je tudi znanje na programih Revit in 3ds Max.
Prijavo z življenjepisom pošljite na e-naslov: darko.lecnik@aplan.si.