Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

osnovne informacije za naročnike

 

 

Zbornica za arhitekturo in prostor Slovenije je občinam poslala paket informativnih letakov »7 nasvetov dobrih graditeljev«. Namen letaka je izobraziti javnost o prednostih sodelovanja s strokovnjaki na področju gradnje ter preko takšnega sodelovanja s pooblaščenimi arhitekti prispevati k tehnično, varnostno, energetsko in estetsko boljši gradnji.
Letaki so priloga lokacijskih informacijam, ki jih občina izda za namen nove gradnje. S tem so investitorji obveščeni, da lahko imenik pooblaščenih arhitektov ter dodatne informacije o načinu sodelovanja z arhitektom, najdejo na spletni strani Zbornice za arhitekturo in prostor Slovenije.

Letak "7 nasvetov dobrih graditeljev" za tisk.

Dopis občinam.


na vrh
 
Letak "7 nasvetov dobrih graditeljev" za tisk.