Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

natečaji

 

NATEČAJ ZA OSNOVNO ŠOLO ŠKOFIJE

Naročnik: Mestna občina Koper
Predmet natečaja: Natečaj za novogradnjo osnovne šole v Škofijah
Rok oddaje: 24. 4. 2020
Povezava na objavo razpisa. https://www.koper.si/sl/tenders/javni-projektni-odprti-anonimni-enostopenjski-natecaj-za-izbiro-strokovno-najprimernejse-resitve-in-izbiro-izdelovalca-projektne-dokumentacije-za-novogradnjo-osnovne-sole-oskarja-kovacica-skofije/


NATEČAJNI POGOJI:
 

Zastopanost stroke v ocenjevalni komisiji
(Natečajni pravilnik, 44 člen)

Sestava komisije odstopa od določil Natečajnega pravilnika. Komisija ima osem članov medtem ko Natečajni pravilnik, da mora število članov komisije vedno liho. Poleg tega so v komisiji samo štirje arhitekti medtem ko Natečajni pravilnik določa, da morajo strokovnjaki, ki so usposobljeni za rešitev natečajne naloge, predstavljati večino članov.

Naročilo izdelave projektne dokumentacije se bo oddalo v vrstnem redu kot bo določen z zaključnim poročilom.
(Pravilnik, 21. člen in 1. odstavek 53.člena )

 
Vrednotenje storitve projektiranja (stopnja skladnosti z orodjem Archigram 3, v05) V razpisu vrednost izdelave projektne dokumentacije ni ocenjena niti omejena.
Sorazmernost zahtevanih referenc
 
 Reference niso zahtevane.
Roki za izdelavo natečajne rešitve  
Prenos avtorskih pravic  

 
To obvestilo je namenjeno podaji osnovnih informacij o razpisu natečaja.  Podrobnosti razpisa lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi, kjer bodo objavljene tudi eventuelne spremembe rokov in ostalih razpisnih pogojev.