Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

natečaji

 

NATEČAJ ZA DOM UPOKOJENCEV V KRANJU

Naročnik: Mestna občina Kranj
Predmet natečaja: Izdelava natečajne rešitve in projektne dokumentacije za izgradnjo Doma upokojencev Kranj
Rok oddaje: 06.04.2021
Povezava na objavo razpisa. https://www.enarocanje.si/Obrazci/?id_obrazec=388528


NATEČAJNI POGOJI:
 

Zastopanost stroke v ocenjevalni komisiji
(Natečajni pravilnik, 44 člen)

 

Naročilo izdelave projektne dokumentacije se bo oddalo v vrstnem redu kot bo določen z zaključnim poročilom.
(Pravilnik, 21. člen in 1. odstavek 53.člena )

 
Vrednotenje storitve projektiranja (stopnja skladnosti z orodjem Archigram 3, v05) Ocena vrednosti izdelave projektne dokumentacije je 60% priporočenih cen ZAPS.
Sorazmernost zahtevanih referenc
 
 
Roki za izdelavo natečajne rešitve  Rok oddaje je 43 dni od objave natečaja. Skladno s 4. odstavkom Pravilnika o natečajih rok oddaje ne sem biti krajši od 60 dni.
Prenos avtorskih pravic

Prejemnik nagrade s podpisom avtorske pogodbe za izplačilo nagrad in priznanj na naročnika prenaša avtorske pravice, kar ni v skladu s 53.členom Pravilnika o natečajih.

Opomba:
Iz natečajnega gradiva je sklepati, da ocenjevanje ne bo potekalo v skladu s Pravilnikom (niso predvideni skrbnik in poročevalec, predvideno je ločeno ocenjevanje članov ocenjevalne komisije):


To obvestilo je namenjeno podaji osnovnih informacij o razpisu natečaja.  Podrobnosti razpisa lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi, kjer bodo objavljene tudi eventuelne spremembe rokov in ostalih razpisnih pogojev.