Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

natečaji

 

POVABILO K ODDAJI PONUDBE ZA IZDELAVO IDEJNE ZASNOVE ZA PAVILJON Z NAMENOM VSEBINSKE PREDSTAVITVE SLOVENIJE NA SVETOVNI RAZSTAVI EXPO 2020 DUBAJ

Naročnik: RS Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo
Predmet natečaja: Slovenski paviljon na EXPO 2020 v Dubaju
Rok oddaje: 12.2.2019 do 12.00 ure
Povezava: http://www.mgrt.gov.si/si/kako_do_sredstev/javna_narocila/?tx_t3javnirazpis_pi1%5Bshow_single%5D=1166

 

POGOJI RAZPISA:

Čeprav je razpis objavljen kot postopek zbiranja ponudb, gre za prikrito obliko natečaja, saj se od ponudnikov zahteva izdelava idejnih rešitev (brez nadomestila, nagrad ali odškodnin).

 

 

Zastopanost stroke v ocenjevalni komisiji
(Natečajni pravilnik, 44 člen)
 

 

Imena članov komisije niso navedena. Skladnosti ni mogoče ugotoviti.

Naročilo izdelave projektne dokumentacije se bo oddalo v vrstnem redu kot bo določen z zaključnim poročilom.
(Pravilnik, 21. člen in 1. odstavek 53.člena )
 

Naročena bo samo faza IDZ, druge faze ne. Avtor IDZ mora predati vse materialne avtorske pravice naročniku, kar je vključeno v ceno IDZ. Ponudnik se sicer obveže, da bo sodeloval kot vodja projekta pri pripravi projektne dokumentacije in izvedbi gradnje, pri čemer ni nikjer opredeljeno, da bo ponudnik dejansko tudi projektant nadaljnjih faz izdelave projektne dokumentacije.
Vrednotenje storitve projektiranja (stopnja skladnosti z orodjem Archigram 3, v05)
 
 
Cena IDZ z vključenim prenosom vseh materialnih avtorskih pravic in angleškim prevodom ne sme presegati 20.000 EUR brez DDV. Ocena investicije GOI je 2.500.000 EUR brez DDV.
Sorazmernost zahtevanih referenc
 
 Kot dokazila za reference bo naročnik upošteval (samo) primerljiva referenčna dela. Glede na specifičnost naloge gre za nesorazmerno zahtevo.
Roki za izdelavo idejne rešitve Neustrezni
Prenos avtorskih pravic Zahtevan je prenos avtorskih pravic že pred sklenitvijo pogodbe o projektiranju

 

Dopis ZAPS naročniku natečaja>>