Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

natečaji

 

STANOVANJSKA SOSESKA LITIJSKA - PESARSKA

Naročnik: Javni stanovanjski sklad Mestne občine Ljubljana
Predmet natečaja: Natečaj za stanovanjsko sosesko Litijska - Pesarska
Rok oddaje: 17. 4. 2020
Povezava na objavo razpisa. https://www.ulinfotok.si/index.php/objava?id_obrazec=343466


NATEČAJNI POGOJI:
 

Zastopanost stroke v ocenjevalni komisiji
(Natečajni pravilnik, 44 člen)

 
 

Naročilo izdelave projektne dokumentacije se bo oddalo v vrstnem redu kot bo določen z zaključnim poročilom.
(Pravilnik, 21. člen in 1. odstavek 53.člena )

 
Vrednotenje storitve projektiranja (stopnja skladnosti z orodjem Archigram 3, v05)   »Vrednost projektne dokumentacije omejena na 4% ocenjene investicije. Morebitne udeležence natečaja opozarjamo, da cena izdelave projektne dokumentacije (vključno z BIM) v višini 4% ocenjene investicijske vrednosti GOI del znatno odstopa od ciljnih vrednosti izdelave projektne dokumentacije opredeljenih v Arhigramu. Sodelovanje v teh pogojih lahko prinaša finančna tveganja«.
Sorazmernost zahtevanih referenc
 
Zahtevane reference so sorazmerne predmetu naročila.
Roki za izdelavo natečajne rešitve  
Prenos avtorskih pravic  V skladu s 53.členom Pravilnika o natečajih (prenos avtorskih pravic pod pogojem sklenitve pogodbe o projekktiranju.

 
To obvestilo je namenjeno podaji osnovnih informacij o razpisu natečaja.  Podrobnosti razpisa lahko preberete na zgoraj objavljeni povezavi, kjer bodo objavljene tudi eventuelne spremembe rokov in ostalih razpisnih pogojev.