Spletna stran ZAPS uporablja piškotke, s katerimi si pomagamo pri zagotavljanju storitev. Nova evropska direktiva zahteva, da od vas pridobimo soglasje za namestitev piškotkov na računalnik in vam omogočimo upravljanje z njimi. Poleg internih piškotkov, ki so nujno potrebni za delovanje strani, uporabljamo analitične piškotke servisa Google Analytics. Z uporabo naših storitev se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke. V redu | Več o tem
SLO|ENG
išči
piši

strokovna pomoč

 

REVIZIJA PROJEKTNE DOKUMENTACIJE

REVIZIJSKO POROČILO ZA VODILNO MAPO

Revizijsko poročilo za vodilno mapo je dokument pregleda vodilne mape z opisom ustreznosti predpisanih vsebin pregledovanega dela projektne dokumentacije. Dokument "vzorec poročilo o reviziji za vodilno mapo" je sestavljen kot obrazec v katerega odgovorni revident po točkah oz. posameznih vsebinah vpisuje svoje pripombe pri pregledu. Dokument je sestavljen kot opomnik odgovornemu revidentu in vsebuje vse zakonsko predpisane sestavne dele in vsebine, ki jih mora revident pregledati. Opombe in razlage so vpisane v modri barvi, po dokončanju teksta se jih zbriše.

VZOREC POROČILO O REVIZIJI ZA VODILNO MAPO


na vrh

REVIZIJSKO POROČILO ZA NAČRT ARHITEKTURE

Revizijsko poročilo za načrt arhitekture je dokument pregleda z opisom ustreznosti predpisanih vsebin pregledovanega dela projektne dokumentacije. Dokument "vzorec poročilo o reviziji za načrt arhitekture" je sestavljen kot obrazec v katerega odgovorni revident po točkah oz. posameznih vsebinah vpisuje svoje pripombe pri pregledu. Dokument je sestavljen kot opomnik odgovornemu revidentu in vsebuje vse zakonsko predpisane sestavne dele in vsebine, ki jih mora revident pregledati. Opombe in razlage so vpisane v modri barvi, po dokončanju teksta se jih zbriše.

VZOREC POROČILO O REVIZIJI ZA NAČRT ARHITEKTURE


na vrh
 
REVIZIJSKO POROČILO ZA VODILNO MAPO

REVIZIJSKO POROČILO ZA NAČRT ARHITEKTURE